Over ons

thomas kooktThomaskookt is dé cateraar in de regio van Beetsterzwaag en Drachten. Regionaal is belangrijk, immers wat u van dichtbij haalt is het lekkerst! Wij koken met streekproducten, want groente, fruit en vlees uit de regio, van kleine boerenbedrijven geven de beste smaak. Thomaskookt maakt vers met producten van het seizoen de lekkerste gerechten zonder kunstmatige toevoegingen.

Thomaskookt is opgezet door Thom-Gabie van Baars. In de horeca in binnen en buitenland heeft hij ruime ervaring opgedaan. Zo heeft hij onder ander ervaring op gedaan in (sterren) restaurants in België, Frankrijk, Zwitserland, Groot Britannië en natuurlijk Nederland. Deze ervaring samen met zijn passie voor (h)eerlijk eten zijn een garantie voor een onvergetelijke ervaring. Bij u thuis, op uw bedrijf of op welke lokatie dan ook, vrijwel alles is mogelijk.

 

Catering Beetsterzwaag

Thomaskookt is gevestigd in Friesland, in de regio van Beetsterzwaag en Drachten. Wij kunnen op iedere gewenste locatie catering bezorgen, op locatie koken of onze streekproducten leveren. Dus ook buiten Friesland is catering van Thomaskookt gewoon mogelijk. Neem contact op om uw wensen te bespreken.